Van Banden

Bestelwagen banden

Fleet eigenaren en consumenten moeten omgaan met veel verschillende soorten uitdagingen. Regelmatig onderhoud van hun bestelwagens is een essentiële taak. Het monteren van de busjes met de juiste banden en het vervangen ervan indien nodig is ook een onderdeel van het routineonderhoud. Bij BandenProf Huizenverzorgen wij debehoeften van alle eigenarendoor hen de keuze te geven uit een breed scala van Bestelwagen banden te kiezen.

Onderscheidende kenmerken van Bestelwagen banden

a)     Alle bestelwagen banden dragen het XL-teken. Dit betekent dat deze banden hogere belastingniveaus kunnen ondersteunen dan gewone personenauto's. Afhankelijk van het bedrijf en het gebruik, moet Bestelwagens variërende hoeveelheid vracht kunnen dragen. Dus, het is altijd beter om een veilige Bestelwagen band te kopen vin Huizen met een hogere belastingindex.

b)    Deze banden zijn uitgerust met versterkte zijwanden die hen toelaten om met extra gewicht het hoofd te bieden. Een ' RF ' merk, betekenende versterkte zijwand schouders aanwezig zijn in alle Bestelwagen banden.

c)     De constructie van een Bestelwagen band heeft een hoger aantal lagen dan gewone banden. Bestelwagen banden zijn ofwel 6 lagen of 8 lagen. Een hoger aantal lagen maakt het mogelijk dat deze banden hogere belastingen en druk aan kunnen.

d)    Een Bestelwagen band wordt altijd gemarkeerd met een letter 'C' na de wieldiameter in de banden code. Het duidt op de snelheid rating. Alle Bestelwagen banden hebben over het algemeen een gemiddelde snelheid van 60 km/u.

e)    Bestelwagen banden zijn in staat om hogere inflatiedruk te weerstaan. Met een lichte bestelwagen band in Huizen, kunt u de druk veranderen zodat de totale belasting gedragen kan worden.

De perfecte Bestelwagen band voor uw behoefte

De grote variëteit in voorraad van BandenProf Huizenzorgt ervoor dat klanten de vestiging verlaten met de juiste bandenset. We zijn er trots op om het meest geschikte bestelwagen band aan te bevelen en zo te voldoen aan al uw wensen.

Hier zijn een paar van banden beschikbaar in onze vestiging-

DUNLOP SP LT 60

·     Een geoptimaliseerde loopvlak en een gespecialiseerd bandenprofiel verlengen de gebruiksduur door het bevorderen van zelfs slijtage van het loopvlak. Het verbetert ook zijn last capaciteiten.

·     Het centrum gedeelte is voorzien van een Blade patroon dat uitstekende grip op natte en met sneeuwbedekte oppervlakkenmogelijk maakt.

·     Een open-schouder ontwerp met diepe groeven in transversale aanpassings hulp in snelle water verspreiding. Met deze Bestelwagen banden in Huizen, kan uw voertuig veilig goederen vervoeren naar hun bestemming.

·     Het profiel patroon vermindert de geluids opwekking tot het niveau van een personenauto.

Continentale ContiVanContact 100

·     Speciaal ontworpen voor het leveren van hoge kilometerstand, maakt de band gebruik van een superieure contour.

·     De groeven lopen in de richting van de omtrek zijn geschikt met randen van een andere dimensie die helpt bij het uitwerpen van puin.

·     Versterkte zijwandenbieden een hoge draagcapaciteit, een noodzakelijke functie voor lichte bestelwagenbanden in Huizen.

Bestelwagen banden kopen

In BandenProf Huizen bieden wij de beste prijs van banden aan in ons exclusieve assortiment.

Dus bezoek ons vandaag nog!