Zoek banden 

Banden fabrikanten - Vredestein Banden

Vredestein is een van de meest iconische bedrijven in Nederland. Het is een van de grootste bandenfabrikanten van Europa die nog steeds in productie is. Vredestein best-selling banden zijn te koop bij BandenProf Huizen. Wij verkopen deze banden tegen redelijke prijzen en u vindt bijna alle denkbare modellen en afmetingen.

Vredestein creëerde de geschiedenis door de introductie van de legendarische Quatrac Range in 1993. Het was een baanbrekend model dat de hedendaagse vier-seizoenen band aankondigde. Echter, Vredestein is altijd in de schijnwerpers vanwege zijn vooruitziende blik en creatieve ontwerpen.

Deze Nederlandse reus exporteert ook naar de meeste grote landen over de hele wereld. U vindt ze in Huizen online bij BandenProf Huizen.

De brede waaier van Vredestein

Vredestein heeft de kunst van het zorgvuldig ontwerpen van banden van brede variëteiten beheerst. Vredestein is een expert als het gaat om high-performance en alle-Terrain modellen. Bovendien produceert het ook een breed scala van zomer, winter en 4 seizoenen banden.

Hier zijn enkele van hun best-sellers.

Voor zware sneeuwval

Vredestein is een capabele modder en sneeuw fabrikant. Het baseert zich op zijn vele gepatenteerde technologieën om ervoor te zorgen dat zijn klanten en verkooppunten de beste producten krijgen.

  • Comtrac ice

De Comtrac Ice is een speciaal model ontworpen om zware lasten en frequente reizen te ondernemen tijdens de meest gevaarlijke winterse omstandigheden. In Nederland ligt jaarlijks sneeuw en het Comtrac Ice model verkoopt in grote aantallen. U kunt deze banden kopen bij BandenProf Huizen met grote kortingen.

Voor het hele jaar gebruik

Vredestein produceert de Quatrac Pro reeks van high-performance 4-seizoen banden. Deze zijn bedoeld voor gebruik in de zomer en wintermaanden, zolang het niet te zwaarsneeuwt.

  • Quatrac Pro Snow Classic

Nog maar kort geleden, Vredestein bracht de beste eigenschappen van twee van haar reeksen en introduceerde de Snow Classic. Het is een belangrijke aanvulling op de Quatrac bereik en is bestemd voor meer fantastische verkoop. U kunt deze banden nu ook online kopen bij ons.

Voor een superieure oppervlakte grip

Vredestein produceert een reeks van banden die zijn weergaloos als het gaat om de weg grip en tractie. Er is één model in de groep die elk jaar een uitstekende beoordeling ontvangt die u ook bij BandenProf Huizen kunt aanschaffen .

  • Comtrac

De Comtrac Range, bijvoorbeeld, is een fantastisch voorbeeld van de efficiëntie van bedrijfsvoertuigen en de effectiviteit van particuliere auto's. Deze banden zijn excellent voor gebruik rond het jaar en dienen uitzonderlijk goed in zware sneeuw condities.

Bezoek ons vandaag nog

U kunt altijd een afspraak maken via de telefoon of op onze vestiging op elke werkdag. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. voel je vrij om onze website te bezoeken voor meer relevante details.