Zoek banden 

Vredestein

Vredestein is een van de meest iconische bedrijven in Nederland. Het is een van de kleinere bandenfabrikanten van Europa die nog steeds in Nederland banden produceren. Nog altijd verkopen wij in Huizen vele Vredestein banden en wij verkopen deze banden tegen competitieve prijzen. U vindt bijna alle denkbare Vredestein profielen in onze voorraad.

Vredestein creëerde de geschiedenis door de introductie van de legendarische Quatrac Range in 1993. Het was een baanbrekend model dat de hedendaagse vier-seizoen band aankondigde. Vredestein staat nog altijd in de schijnwerpers vanwege zijn vooruitziende blik en creatieve ontwerpen.

Deze Nederlandse fabrikant exporteert ook naar de meeste grote landen over de hele wereld. U kunt ze nu ook online kopen bij BandenProf in Huizen of u komt gewoon even naar onze vestiging om ze te laten monteren.

De brede waaier van Vredestein

Vredestein heeft de kunst van het zorgvuldig ontwerpen van banden van brede variëteiten uitgebouwd. Zij zijn expert als het gaat om high-performance en all-Terrain modellen. Bovendien produceert Vredestein ook een breed scala van zomer en winterbanden.

Hier zijn enkele van hun best-sellers.

Voor zware sneeuwval, de Comtrac ice

Vredestein is een capabele sneeuw en ijsbanden fabrikant. Zij baseert zich op haar vele gepatenteerde technologieën om ervoor te zorgen dat haar klanten en enthousiasten iedere keer de beste producten krijgen. De Comtrac Ice is een speciaal model ontworpen om zware lasten en frequente reizen te ondernemen tijdens de meest gevaarlijke winterse omstandigheden. Nederland ontvangt jaarlijks een eerlijk aandeel sneeuw en het Comtrac Ice model verkoopt in grote aantallen. U kunt deze banden tegen interessante prijzen kopen bij Bandenprof Huizen.

Voor gebruik in het hele jaar 

Vredestein produceert de Quatrac Pro reeks van high-performance all-season banden. Deze zijn bedoeld voor gebruik in de zomer en wintermaanden, zolang het niet te zwaar sneeuwt.

Quatrac Pro Snow Classic

Onlangs combineerde Vredestein de beste eigenschappen van twee van haar reeksen en introduceerde de Snow Classic. Het is een belangrijke aanvulling op de Quatrac qua bereik en is bestemd voor een breed scala aan auto’s. U kunt deze banden nu ook online kopen bij ons.

Voor een superieure oppervlakte grip

Vredestein produceert een reeks van banden die weergaloos zijn als het gaat om de grip en tractie. Er is één model bij Vredestein dat elk jaar een uitstekende beoordeling ontvangt en die u ook bij Bandenprof Huizen aan kunt schaffen.

 De Vredestein Comtrac

De Comtrac Range is een fantastisch voorbeeld van de efficiëntie van bedrijfsvoertuigen en de effectiviteit van particuliere auto's. Deze banden zijn excellent voor gebruik rond het jaar en dienen uitzonderlijk goed in zware sneeuw condities. U gebruik maken van metalen of keramische studs op hun oppervlakken te halen die ongrijpbare grip nog verder.

U kunt altijd een afspraak maken bij BandenProf Huizen of bel ons 035-5266558. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.