Zoek banden 

Banden fabrikanten - Pirelli Banden

Bandenprof huizen is een vastge retailer van Pirelli autobanden in huizen. Wij onderhouden een uitgebreide collectie banden van deze Italiaanse band gigant. U onze garage bezoeken en de hele collectie doorlopenop elk moment van uw keuze.

Pirelli heeft zijn plaats verzekerd onder het allerbeste van bandenfabrikanten na het produceren van banden van de hoogste kwaliteit decennium na decennium.Van onze jarenlange ervaring in de autosector van deze regio, hebben wegezien dat thier is een sterke onderstroom van de vraag naar Pirelli banden in huizen.

Als zodanig, hier is een lijst van de beste banden van pirElli in verschillende categorieën die we opslaan op Bandenprof huizen.

Zomer

Summer Road voorwaarden vereisen het gebruik van banden die kunnen omgaan met zowel droge als natte omstandigheden. Pirelli ontwerpt zijn zomerbanden met de juiste rubber compound en loopvlak patroon te bieden boven-par natte en droge grip. Pirelli 's zomerbanden zijn ook bekend om hun levensduur.

 • P nul
 • Cinturato P7
 • P6000

Winter

Toestand van de weg in de winter is lijnrecht tegenover.Pirelli winterbanden zijn dus gebouwd met een andere variant van rubber. Deze banden zijn meestal zachter met diepere groeven voor verbeterde tractie. 3D lamellen zijn een veelvoorkomend kenmerk van de meeste Pirelli banden in huizen.Het wordt sterk aanbevolen om over te schakelen naar winterbanden wanneer de temperatuur daalt tot onder 7 °C.

 • Ice Zero FR
 • Winter Cinturato
 • Winter snowsport

Alle-seizoen

prestaties wijs, Pirelli alleseizoen banden zijn een mix van zomer-en winterbanden. Deze banden kunnen bijna alle wegen omstandigheden aanpakken, tenzij het weer te hard is. Ze zijn even bedreven op droge zomer wegen en op lichte besneeuwde omstandigheden.Het belangrijkste voordeel van deze banden is dat u uw banden niet twee keer per jaar hoeft te ruilen.

 • P Zero het hele seizoen
 • P nul Nero M & S
 • P6 vier seizoenen plus

4x4 banden

4x4-banden worden meestal gebruikt op Suv's voor off-road doeleinden. Deze banden van Pirelli zijn steviger en hebben een robuuste zijwand. Ze ook Featuur diepe groeven voor veilig werken op oneffen oppervlakken.

 • Scorpion Verde
 • Schorpioen ATR

Koop Pirelli banden tegen onklopbare prijzen

Degenen die niet hebben geprobeerd Pirelli banden nog zal het moeilijk vinden om te meten waarom deze banden zijn zo hoog gewaardeerd. Bezoek vandaag Bandenprof huizen en krijg je handen op de meest uitgebreide selectie van Pirelli autobanden in huizen.Wij hebben in-House deskundigen die u elke stap van de manier zullen begeleiden zodat u de beste reeks banden koopt die op uw drijf vereisten worden gebaseerd.

Bel ons nu; Wij zijn Open op alle werkdagen tot 17.00 uur.