Zoek banden 

Pirelli

Bandenprof Huizen is een erkende dealer van Pirelli-autobanden in Huizen en wij zijn daar trots op. 

 

Pirelli banden staan garant voor kwaliteit, dynamische rijeigenschappen en uitstekende prestaties. De Italiaanse autofabrikant behoort tot meest bekende en gerenommeerde bandenmerken ter wereld en is al vele jaren een grote speler op alle bekende racecircuits en exclusief merk bij de Formule1.  Pirelli is een merk dat zowel bij eerste montage (nieuwe auto’s) als in de vervangingsmarkt sterk aanwezig is en zij bieden een breed assortiment banden voor de kleinste Fiat tot de grootste en duurste Ferrari.  Met Pirelli banden rijdt u veilig, comfortabel en duurzaam en mag u met uw auto gezien worden.


Wij als BandenProf beschikken over een uitgebreide collectie banden van deze Italiaanse bandenreus. U kunt onze vestiging in Huizen bezoeken en de hele collectieop elk gewenst moment doorlopen. Pirelli heeft zijn plaats onder de allerbeste bandenfabrikanten weten te behouden met het produceren van banden van de hoogste kwaliteit, decennium na decennium. Uit onze jarenlange ervaring in de automobielsector in deze regio hebben we gemerkt dat de vraag naar Pirelli-banden in Huizen en omstreken altijd volop aanwezig is.

 

Daarom vindt u hieronder een lijst met de beste banden van Pirelli in verschillende categorieën die we bij Bandenprof Huizen op voorraad houden

 

Pirelli zomerbanden


De Pirelli High Performance- zomerbandentechnologie staat voor optimaal contact met de weg, veilige prestaties op alle momenten, stabiliteit, lage rolweerstand, comfort en uitstekende remeigenschappen. Daarnaast is het design van de banden zodanig dat je trots bent om de Pirelli’s on der uw auto te tonen. Zomerse wegomstandigheden vereisen het gebruik van banden die zowel droge als natte omstandigheden aankunnen. Pirelli ontwerpt zijn zomerbanden met de juiste rubbersamenstelling en het loopvlakpatroon voor een uitstekende grip op nat en droog wegdek. De zomerbanden van Pirelli staan ??ook bekend om hun lange levensduur.


• P Nul

• Cinturato P7

• P6000

 

Pirelli winterbanden.

 

De toestand van de wegen tijdens winters is diametraal tegenover-gesteld. Pirelli winterbanden zijn daarom gebouwd met behulp van een thermo-elastische rubber compound. Deze banden zijn meestal zachter met diepere groeven voor verbeterde tractie. 3D-lamellen zijn een gemeenschappelijk kenmerk van de meeste Pirelli-banden in Huizen. Het wordt ten zeerste aanbevolen om over te schakelen op winterbanden wanneer de temperatuur onder de 7 ° C daalt.

BandenProf Huizen levert onder andere:


·     Pirelli W240 Sotto Zero,

·     Pirelli Winter Sotto Zero 3 

·     Pirelli Ice Zero FR

·     Pirelli Winter Cinturato


Pirelli All-Season banden

 

All-Season banden van Pirelli zijn door hun unieke samenstelling geschikt om het hele jaar op door te rijden. 

Qua prestaties zijn Pirelli all season banden een mix van zomer- en winterbanden. Deze banden kunnen bijna alle wegomstandigheden aan, tenzij het weer te zwaar is. Ze zijn even bedreven op droge zomerwegen als in lichte sneeuwomstandigheden. Het belangrijkste voordeel van deze banden is dat u uw banden niet twee keer per jaar hoeft te verwisselen. BandenProf Huizen levert onder andere:

 

·     P Zero All Season

·     P Nul Nero M&S

·     P6 Four Seasons Plus

4x4 banden

 

4x4-banden worden meestal gebruikt op SUV's voor off-road doeleinden. Deze banden van Pirelli zijn steviger en hebben een robuuste zijwand. Ze hebben ook diepe groeven voor veilig rijden op oneffen oppervlakken. In het 4x4 segment leveren wij onder andere:

 

Scorpion Verde alsmede de Scorpion ATR


Koop Pirelli banden voor onverslaanbare prijzen

Degenen die Pirelli-banden nog niet hebben geprobeerd, zullen het moeilijk vinden om in te schatten waarom deze banden zo hoog worden beoordeeld. Bezoek vandaag Bandenprof Huizen en krijg de keuze uit de meest uitgebreide selectie Pirelli-autobanden in Huizen. We hebben deskundige medewerkers die u bij elke stap begeleiden, zodat u de beste set banden koopt op basis van uw wensen.

 

Bel ons nu 035-5266558; of bezoek ons in Huizen op de Ceintuurbaan 53B. Wij zijn open op alle werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.