Zoek banden 

OVATION

Ovation is één van de merken die BandenProf Huizen in haar pakket heeft opgenomen. Ovation banden worden geproduceerd door Hengfeng tyres, één van de snelst groeiende bandenfabrikanten in Azië. Ovation banden hebben de laatste jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als goedkope kwaliteitsband. Ovation banden worden geproduceerd in één van de meest moderne fabrieken in China en ten gevolge van de schaalgrootte (zij produceren 6 miljoen banden op jaarbasis) kan BandenProf Huizen deze Ovation banden tegen een scherpe prijs aanbieden.

 

HengFeng, de fabrikant van Ovation heeft 6 ultramoderne fabrieken in China waar dagelijks 10.000 medewerkers er alles aan doen om het product dag in dag uit te verbeteren om aan de wensen van een veeleisende consument te kunnen voldoen. Wij als BandenProf Huizen hebben altijd alle maten en profielen van deze fabrikant op voorraad.

 

Met de bedoeling onze klanten beter te helpen, hebben we onze voorraad Ovation banden verder onderverdeeld in de volgende categorieën:

 

Personenwagenbanden en Bestelwagenbanden

 

Veiligheid en comfort zijn twee belangrijke aspecten die gekoppeld zijn aan banden voor personenauto’s en bestelwagens en daarom bieden wij als BandenProf Huizen o.a.de volgende types:

 

VI-682 Ecovision: Deze band maakt gebruik van de nieuwste technologie in de markt, genaamd Nanotek Silica Technology, die uitzonderlijke prestaties levert op het gebied van nat en droog. De band heeft een lage rolweerstand met een snelheidswaarde van T-W.

 

V-02 Commercial: het silica-compound dat in deze banden wordt gebruikt, is slijtvast en zorgt voor een langere levensduur. De band heeft een P-snelheidswaarde. Deze banden hebben ook een hoge laadindex wat handig is voor het dragen van enorme ladingen en dit type band is ontworpen om tegelijkertijd een uitstekend comfort te bieden.

 

Sport Utility Vehicles (SUV) /Lichte bedrijfswagens:

 

SUV-banden moeten superieure tractie bieden, zelfs in de meest uitdagende situaties. Dit geldt ook voor de banden voor lichte trucks die ook over alle genoemde eigenschappen moeten beschikken, daarbij rekening houdend met de zware beladingsgraad.

 

Hiervoor biedt Ovation de VI-386 HP high-performance echovision: de grondstoffen die in deze banden wordt gebruikt, zijn verrijkt met silica. De banden hebben een asymmetrisch profielpatroon dat grip en tractie biedt in alle omstandigheden.

 

Als u in Huizen op zoek bent naar een band die geschikt is voor uw rijstijl kunt u kiezen uit een uitgebreide range kwalitatief goede Ovation banden en vergeet dan niet om ons uitgebreide assortiment Ovation banden eens te bekijken. Wij bij Bandenprof, weten hoe belangrijk het is om de veiligheid op de weg te handhaven, en daarom verkopen wij uitsluitend banden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Als u meer wilt weten, aarzel dan niet om ons te bellen of om even bij ons binnen te rijden bij BandenProf op de Ceintuurbaan 53B in Huizen.