Zoek banden 

NOKIAN

Nokian Autobanden zijn al meer dan honderd jaar op de markt. Het ontstaan van Nokian gaat terug naar de oprichting van het Finse Rubberbedrijf in 1898. Nokian heeft in al die jaren van haar bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd die hen onderscheidt van vele andere bandenmerken. Het waren de ingenieurs van Nokian die 's werelds eerste winterband ontwikkelden en sindsdien hebben zij tal van dergelijke uitvindingen gerealiseerd die voor verbeterde veiligheid op de weg zorgen. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij als Bandenprof Huizen een van de officiële dealers zijn die Nokian-banden in Huizen en omgeving kunnen aanbieden.


Nokian hecht enorm veel waarde aan het leveren van producten die zorgen voor een prachtige maar bovenal veilige reis en plaatst daarom comfort en veiligheid voorop. Nokian biedt een breed scala aan banden die geschikt zijn voor verschillende voertuigcategorieën, zoals personenauto's, SUV's, bestelwagens, vrachtwagens, enz. Maar als klant weten we zeker dat er één vraag in uw hoofd op zal komen: waarom zou ik specifiek Nokian banden moeten kopen?

 

Hieronder zijn enkele van de beste redenen van velen; waarom u kan kiezen voor Nokian banden:

 

• Nokian biedt banden van hoge kwaliteit die zijn gemaakt voor veeleisende situaties. De banden zijn gemaakt om tegemoet te komen aan de behoeften van bestuurders die worden blootgesteld aan voortdurende risico's en rijden in de meest uitdagende omstandigheden zoals mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg zoals ambulances, doctoren, politiediensten, taxibedrijven etc.

 

• Nokian- is de uitvinder van 's werelds eerste winterbanden en deze winterbanden technologie is sindsdien efficiënt geëvolueerd. Een van de recentere uitvindingen zijn de studded winterbanden. Deze banden zijn in staat betere controle te bieden, zelfs wanneer er sprake is van de meest extreme omstandigheden. In Nederland mogen deze banden alleen gebruikt worden in heel bijzondere, specifieke gevallen.

Ook was Nokian de eerste fabrikant ter wereld die niet langer kankerverwekkende oliën gebruikte tijdens het productieproces en de eerste fabrikant die Kevlar technologie gebruikt om de kwetsbaarheid voor zijwandbeschadigingen te voorkomen.

 

• In 2018 vierde Nokian-haar 120-jarig bestaan ??in de bandenbouwindustrie en is daarmee een van de oudste bedrijven in deze sector.

 

• Nokian is een bandenfabrikant die niet alleen denkt aan het heden, maar ook een visie heeft, en banden ontwikkelt die geschikt zijn voor de toekomst. Ze hebben zichzelf ontwikkeld tot een actieve speler in een snel veranderende wereld. Tegenwoordig produceren ze o.a. winterbanden die gemaakt zijn van biomaterialen. Ze zijn lid van het United Nations Global Compact (UNGC) -initiatief; sinds 2015. Ze geloven in het behoud van de kwaliteit van hun producten en ook in de duurzame ontwikkeling van de wereld.

 

• Nokian maakt gebruik van twee productiefaciliteiten in Finland en Rusland om jaarlijks meer dan 20 miljoen banden te produceren. Tevens staat Nokian aan de vooravond van de bouw van een extra fabriek in de Verenigde Staten om aan de grote vraag naar hun banden in de wereld te voldoen. Wanneer u overtuigd bent van de bovengenoemde punten en banden wilt kopen van deze innovator in de bandenindustrie, gebruik dan onze eenvoudig online te boeken servicemogelijkheden. Wij bieden een reeks Nokian banden, hier bij Bandenprof, die de comfort- en veiligheidsnormen van elk ander bandenmerk overtreffen. De volgende keer dat u in Huizen bent, vergeet dan niet om ons te bezoeken en ons uitgebreide assortiment Nokian-banden te bekijken. Wij geven u graag een geheel vrijblijvend advies voor de juiste band op uw auto.

 

Momenteel zijn zowel de Nokian Wetproof als de Nokian Powerproof testwinnaars in vele testen die de laatste maanden geplubiceerd zijn en wij u graag laten zien.

Bezoek ons vandaag nog!

Wij zijn Authorized Nokian dealer voor 't Gooi en omstreken.  U kunt altijd een afspraak maken bij BandenProf Huizen of bel ons 035-5266558. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.