Zoek banden 

Michelin

Natuurlijk kunt u in Huizen bij BandenProf Huizen Michelin-banden kopen, het iconische en typisch Franse product. Wij als BandenProf zijn één van de meest gerespecteerde leveranciers van banden, wielen en autoservice in Nederland. Wij verkopen banden voor allerlei voertuigen en Michelin is één van onze populairste merken.

Misschien is Bibendum het enige dat Michelin op zijn thuisbasis kan verslaan: de Michelin-man, een reclamewonder die dit bedrijf jaren geleden heeft opgeroepen. Michelin is er ook in geslaagd meer dan een bandenfabrikant te worden: het staat bekend om zijn beroemde reisgidsen en de Michelin-sterren, uitgereikt aan 's werelds meest vooraanstaande chef-koks.

Dat gezegd hebbende, Michelin is nog steeds de op één na grootste bandenfabrikant ter wereld. In die zin is Michelin trouw gebleven aan zijn oorspronkelijke uitgangspunten. Als u in Huizen, Naarden of elders in het Gooi woont, kunt u nu heel gemakkelijk en goedkoop Michelin-banden kopen, dankzij ons verkooppunt in Huizen.

Waarom Michelin-banden kopen?

Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en een reputatie voor innovatie op het gebied van bandentechnologie. Onthoudt dat:

• Michelin in 1934 als eerste het concept introduceerde van de zelfdragende run-flatband. Als u zich nog steeds afvraagt ??of u Michelin-banden online koopt, moet dit enkele aspect al voldoende zijn om u te overtuigen.

• In 1946 introduceerde het bedrijf de radiaalband, oorspronkelijk op de markt gebracht als de 'X'-band. Hun geschiedenis staat bol van uitvindingen en innovaties. Als u Michelin-banden koopt, koopt u een stukje geschiedenis en technisch uitmuntende producten.

• Michelin heeft altijd een speciale plaats ingenomen in de geschiedenis van de motorsport. Zowel Brabham als McLaren hebben F1-kampioenschappen gewonnen met Michelin-banden.

• Nu u eenvoudig Michelin-banden kunt kopen in Huizen onthoudt dat ze ook banden leveren aan de notoir moeilijke Europese Le Mans endurance race. Michelin levert ook banden aan het evenement 24 Uren van Le Mans.

Welke Michelin bij BandenProf Huizen?

Michelin winterbanden

Winterbanden van Michelin zijn voorzien van een speciale rubbersamenstelling en geavanceerde lamellen, die ervoor zorgen dat u in de meest extreme omstandigheden geen concessies hoeft te doen op het gebied van grip. Ook in de bochten bent u verzekerd van maximale stabiliteit. Zelfs wanneer u al een tijdje op de Michelin banden rijdt en ze dus al lichte slijtage vertonen, garandeert Michelin dat u nog veilig de weg op kunt. Michelin noemt dit de Long Lasting Performance en pretenderen dat hun banden veel langer de maximale grip houden dan bij andere merken het geval is.

Michelin CrossClimate, de Michelin oplossing voor die bestuurder die het gehele jaar één type band wil gebruiken. 

Met de Michelin CrossClimate of CrossClimate Plus bent u goed voorbereid op regen, sneeuw en alle andere extreme weersomstandigheden. De CrossClimate wordt door Michelin gepositioneerd als zomerband met winterse eigenschappen. U hoeft uw banden niet meer in het voor en najaar te wisselen, maar rijdt het gehele jaar door op dezelfde banden. De banden zijn tevens voorzien van het 3PMFS symbool waardoor u er ook in wintersportlanden als Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op mag rijden. De CrossClimate Plus is in 2017 uitgekomen en gaat nog langer mee dan zijn voorganger dankzij een nieuwe rubbercompound. De CrossClimate komt elk jaar weer goed uit all season banden tests en was de laatste jaren, samen met Nokian en Vredestein één van de grote winnaars.

Michelin zomerbanden

De zomerbanden van Michelin bevatten elk unieke eigenschappen, maar alle Michelin banden staan bekend om hun veiligheid en duurzaamheid. Voor iedere rijstijl is een geschikte Michelin zomerband te vinden. Bent u op zoek naar een band die u extra veiligheid geeft op de weg, dan is de Michelin Primacy 4 wellicht de juiste band voor u.  Gaat uw voorkeur uit naar een energiezuinige band die u helpt om op uw brandstofkosten te besparen dan kunt u kiezen voor de Michelin Energy Saver+.

Michelin banden kopen

Op onze webshop kunt u heel eenvoudig uw nieuwe Michelin banden kopen doch als u vragen heeft schroom niet om ons te bellen of te bezoeken in Huizen. Wij geven u graag het beste advies

Telkens als u goedkope Michelin-banden wilt kopen, denk dan aan ons. Onze experts kunnen u begeleiden en u helpen bij het kiezen van die band die het beste bij uw auto past!  Of kom bij ons langs op de Ceintuurbaan 53B in Huizen of bel ons 035-5266558 voor een goed advies