Zoek banden 

Banden fabrikanten - Michelin Banden

Michelin is een van de meest veelzijdige bandenfabrikanten ter wereld. De Franse icoon heeft herhaaldelijk verschillende banden genres opnieuw gedefinieerd en heeft een belangrijke rol gespeeld in de evolutie van de moderne massa vervaardigde wielen. Als u in of rond Huizen verblijft, dan heeft BandenProf Huizen voor het meest exclusieve aanbod van Michelin autobanden in Huizen.

Wij verkopen ook banden online. Michelin heeft een aanzienlijk breed scala van banden verspreid over het hele spectrum, om de beste band voor uw auto en uw rijstijl te selecteren is het soms beter om persoonlijk contact te hebben. Dat is de reden waarom wij u graag uitnodigen om BandenProf Huizen te bezoeken. Zodat u de best-fit voor uw auto, rijgedrag en beurs krijgt.

Michelin beste banden in Nederland

Nederland is een lange termijn bestemming voor de meest betrouwbare producten van Michelin. De fabrikant biedt een breed scala van producten in de zomer, winter en 4-seizoen categorieën.

Hier zijn enkele van hun bekendste banden die wij bij BandenProf Huizen ook in het assortiment hebben.

Michelin 's zomerbanden

Michelin is iconische voor de brede waaier van zomerbanden. 2 van hun beste aanbod in Huizen zijn:

  • Michelin Primacy 3: het primacy bereik staat bekend om zijn perfecte combinatie van lange levensduur, comfort en veiligheid. Maar blinkt met name uit in zijn presentaties op droog wegdek en door zijn slijtvastigheid. Als OE merk levert Michelin banden voor vele belangrijkste autofabrikanten met inbegrip van de Bentley. De Primacy 3 is bekend in heel Europa omdat je niet hoeft te kiezen tussen levensduur en veiligheid. Deze banden zijn ook bekend door het lage brandstofverbruik. U kunt deze banden ook online bij ons kopen.
  • Michelin Pilot Sport 4: de pilot serie verkoopt elk jaar in grote aantallen en omvat zomer-, winter-en 4-seizoenen banden. De sport 4 variant is een uitstekende keuze voor high-performance voertuigen en is concurrerend geprijsd. U kunt deze Michelin autobanden bij BandenProf Huizen kopen.

Voor de wintermaanden

De banden van Michelin verkopen veel in koude landen. Het is een van de top-selling merken in Noord-Europa. Hier zijn 2 van hun beste winter wielen.

  • Michelin pilot Alpin 4: de 4e generatie van de Michelin Alpin - serie is leverbaar in een breed assortiment. Het komt in een verscheidenheid van grootte om alle merken en modellen van personenauto's te kunnen voorzien. Als u van plan bent om een nieuwe set van Michelin Alpin 4 banden te kopen, kunt u ons bezoeken in Huizen.
  • Michelin X-Ice Xi3: het is een nieuwe toevoeging aan de x-Ice serie die uitstekend verkocht is in heel Europa. Michelin zegt dat deze nieuwe banden zal zorgen voor een betere tractie zowel in modder als sneeuw.

Bel ons vandaag nog!

BandenProf Huizen biedt u het grootste aanbod van Michelin autobanden in Huizen. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook een bezoek brengen aan onze vestiging op elke werkdag.