Zoek banden 

Goodyear

Goodyear, bekend als de grootste bandenfabrikant van Noord-Amerika, ontwerpt en ontwikkelt dag in dag uit nieuwe technologieën om in de behoeften van moderne bestuurders te voorzien. De Award-winnende bandenproducent is bekend om zijn innovatieve aanpak in het creëren van de beste kwaliteit en vertrouwen.

Bij BandenProf Huizen hebben wij de topselectie van alle hoogwaardige Goodyear autobanden op voorraad. Hieronder vindt u een selectie van de meest voorkomende producten uit ons assortiment die wij voor u beschikbaar hebben

Performance All-Season banden

Veilig rijden met high-performance vier seizoenen banden van Goodyear. Met de best-in-class resultaten voor grip op nat wegdek, presteren deze All-Season banden onder alle weersomstandigheden. Bovendien staan deze Goodyear banden ook bovenaan de lijst op basis van de EU-regelgeving voor zijn indrukwekkende remvermogen en stuurgedrag in de bochten.

Ontworpen met toonaangevende WearControl technologie, zijn de prestaties van Goodyear All Season banden uit te drukken in optimale stabiliteit en lage rolweerstand. Bovendien is deze band uitstekend bestand tegen aquaplaning dankzij de brede omtrekgroeven.Goodyear heeft met de Vector 4Seasons een allround band op de markt die beschikt over uitstekende rijeigenschappen op zowel droog als nat wegdek en heeft de 3PMSF (3-Peak Mountain with Snow Flake) markering. Hierdoor is de band tevens goedgekeurd voor gebruik als winterband in Duitsland, waar winterbanden verplicht zijn in de winterperiode. U kunt, afhankelijk van het type auto en de maat kiezen uit:

·       Goodyear Vector 4Seasons G2 (ook in run flat uitvoering )

·       Eagle Sport All Season

·       Eagle RSA

Naast de All Season banden heeft Goodyear een aantal specifieke zomerbanden. 

U kunt deze Goodyear autobanden kopen in Huizen op basis van hun allround prestaties en lage slijtage van het loopvlak. De van silica voorziene loopvlakken verspreiden de algehele druk gelijkmatig. Daarbij zorgen de brede lengtegroeven voor een uitstekende afvoer van het water en zijn daardoor goed bestand tegen aquaplaning.Bovendien hebben deze banden een lage rolweerstand waardoor ze brandstof besparen op de lange termijn.

Wij raden de volgende banden aan-

·       Goodyear Efficient Grip Performance

·       Goodyear Eagle NCT5

·       Goodyear Eagle F1 Asymmetric

·       Assurance WeatherReady

Bovendien zijn deze banden ook brandstof efficiënt, waardoor ze brandstof besparen op de lange termijn.

B. Asymmetrische zomerbanden

Deze high-performance zomerbanden van Goodyear gebruiken grip-Booster loopvlak technologie die bestaat uit lijmharsen voor het induceren van kleverigheid. Het stelt uw auto in staat om te kleven op het wegdek.

In combinatie met de actieve remmende technologie van het bedrijf, maakt Goodyears asymmetrische banden de verwerking en wendbaarheid op droge wegen mogelijk. Wij raden u aan om te gaan voor-

·      Eagle F1 asymmetrisch

·      Eagle F1 asymmetrisch 3

·      Eagle F1 GS-D3

Deze Goodyear autobanden, verkrijgbaar bij BandenProf Huizen, maken gebruik van versterkte constructieve technologie voor het leveren van uitstekende bochtenprestaties, verbeterde handling en zelfs slijtage van het loopvlak. Deze high-performance asymmetrische banden zijn opnieuw geprezen voor Hyper-Sport auto's.

Waarom kopen bij BandenProf Huizen?

Wij zijn een toonaangevende bandenspecialist in Huizen en verkopen de beste kwaliteit banden van alle gerenommeerde bandenmerken. Als u bij ons koopt, bent u gegarandeerd van 100% echte Goodyear banden. Wij verkopen ook Goodyear banden online voor uw gemak. Als u meer wilt weten, aarzel dan niet om ons te bellen of om even bij ons binnen te rijden. U kunt ons vinden op de Ceintuurbaan 53B in Huizen.