Zoek banden 

Banden fabrikanten - Goodyear Banden

Befaamd als de hoogste de bandfabrikant van Noord-Amerika, ontwerpt en ontwikkelt Goodyear nieuwe technologieën om in de behoeften van moderne bestuurders te voorzien. De Award-winnende band producent is bekend om zijn innovatieve aanpak in het creëren van de beste kwaliteit en vertrouwen.

Bij BandenProf Huizen hebben we alleen de top selectie op voorraad van hoogwaardige Goodyear autobanden in Huizen. Wij hebben een aantal van onze indrukwekkende voorraad assortiment voor u uitgekozen.

A. Performance All-Season banden

Veilig rijden met high-performance zomerbanden van Goodyear. Met de best-in-class natte grip rating, onze all-season banden presteren onder weers omstandigheden. Bovendien, deze Goodyear banden staan ook bovenaan de lijst onder EU-regelgeving voor zijn indrukwekkende remmen en hoek handling vermogen.

Ontworpen met toonaangevende WearControl technologie, zijn de prestaties van Goodyear All Season banden uit te drukken in optimale stabiliteit en lage rolweerstand tot 20%. Bovendien is het bestand tegen aquaplaning dankzij de brede omtrek groeven. U kiezen uit-

  • Eagle All Season
  • Eagle Sport All Season
  • Eagle RSA

U kunt deze Goodyear autobanden kopen in Huizen voor hun all-around prestaties en lage slijtage van het loopvlak. De silica-geïnfundeerd rubber geronde loopvlakken verspreid de algehele druk gelijkmatig. Bovendien, het brede groef patroon verplaatst water en reduceert aquaplaning beduidend.

Wij raden de volgende banden aan-

  • Efficiënte grip prestaties
  • Eagle NCT5
  • Assurance WeatherReady

Bovendien zijn deze banden ook brandstof efficiënt, waardoor ze brandstof besparen op de lange termijn.

B. Asymmetrische zomerbanden

Deze high-performance zomerbanden van Goodyear gebruiken grip-Booster loopvlak technologie die bestaat uit lijmharsen voor het induceren van kleverigheid. Het stelt uw auto in staat om te kleven op het wegdek.

In combinatie met de actieve remmende technologie van het bedrijf, maakt Goodyears asymmetrische banden de verwerking en wend baarheid op droge wegen mogelijk. Wij raden u aan om te gaan voor-

  • Eagle F1 asymmetrisch
  • Eagle F1 asymmetrisch 3
  • Eagle F1 GS-D3

Deze Goodyear autobanden in Huizen maakt gebruik van versterkte constructieve technologie voor het leveren van uitstekende bochten prestaties, verbeterde handling en zelfs slijtage van het loopvlak. Deze high-performance asymmetrische banden zijn opnieuw geprezen voor Hyper-Sport auto's.

Waarom kopen bij ons?

Wij zijn een toonaangevende bandenspecialist in Huizen en verkopen de beste kwaliteit banden van alle gerenommeerde bandenmerken. Als u bij ons koopt, bent u gegarandeerd van 100% echte Goodyear banden. Wij verkopen ook Goodyear banden online voor uw gemak.