Zoek banden 

Continental

Continental is een naam die synoniem is met technologische innovatie en ontwikkeling van banden. Nooit afbreuk te doen aan de kwaliteit, continental banden zijn de nummer een keuze voor 's werelds grootste voertuigfabrikanten.Sinds 1871, het bedrijf is Engineering Award-winnende technologieën, het verstrekken van klanten met de beste prestaties en comfort voor eeuwen.

Bij Bandenprof huizen bieden wij een ruime keuze aan hoogwaardige continental banden. U de juiste band voor uw auto kiezen uit ons assortimentverschillendematen en specificaties.

  • ContiSportContact 5 SSR

Het aanbieden van precieze handling en uitstekende grip onder extreme weersomstandigheden, de ContiSportContact 5 SSR is de perfecte zomer band voor jou. Deze band maakt het mogelijk om de volledige controle achter het stuur te nemen door het voorzien van Superior besturing en hoek afhandeling.

U vindt deze en andere variëteiten zoals ContiSportContact 2 en sport contact 6 continental autobanden in huizen in onze garage. Deze high-performance zomerbanden maken gebruik van continentale innovatieve macro-blokken die zich kunnen aanpassen aan de hete asfalt in de Britse zomers. Met behulp van deIR-standalone zwarte Chilli-technologie, deze banden u zelfvertrouwen te remmen in droge omstandigheden. De korte-keten polymeren van de band bieden een maximale energieabsorptie, waardoor men veilig kan stoppen.

  • ContiPremiumContact2

De ContiPremiumContact2 biedt een perfecte combinatie van prestaties en veiligheid. Het biedt optimale grip en een uitstekende handling in alle weersomstandigheden waardoor het de beste all-around band.

Wij, bij Bandenprof huizen, raden deze band aan tal van klanten voor een evenwicht van alles.Zijn 3D geoptimaliseerde randontwerp kan significanter contact op het wegoppervlakte bereiken. Bovendien garandeert het macro-blok loopvlak een lage rolweerstand waardoor de remmen vermogens worden verbeterd. ContiPremiumContact2 heeft unieke versterkte kraal-gebied wwatteny maakt een comfortabele rit.

Bovendien u ook kopen de bevoegde tegenhangers- ContiEcoContact EP en ContiPremumContact 2 SSR. They zijn brandstof-efficiënte ook. Dus, het kopen van deze continental autobanden in huizen zal helpen bij het minimaliseren van toxische emissies op de lange termijn en Cause minder schade aan het milieu.

  • ContiWinterContact TS790

Voor uitstekende tractie, grip en handling in de winters, kijk dan niet verder dan de CONTIWINTERCONTACT TS790. Deze band is speciaal ontworpen voor sneeuw en ijzige wegen en is ook evenwichtig en energiezuinig. Bovendien bespaart de lage rolweerstand u van freqvermogende bezoeken aan het benzinestation.

Het silica-infuus polymeer compound en voldoende lamellen op rubber oppervlak ontkent het loopvlak vervorming van het rijden onder barre winterse omstandigheden.Bovendien biedt het uitstekende remmen vermogen als het gaat om korte afstanden te stoppen.U ook kopen andere varianten zoals CONTIWINTERCONTACT TS830 p ContiSeal en CONTIWINTERCONTACT TS830 p SSRuit onze garage. We verkoopt ook deze continental banden online.

Waarom kopen bij ons?

Als u banden koopt van Bandenprof huizen, garanderen wij 100% echte continental autobanden in huizen. Naast de verkoop van banden bieden wij ook bandenmontage en wieluitlijning diensten.