Zoek banden 

Banden fabrikanten - Bridgestone Banden

Bridgestone is een van 's werelds grootste bandenfabrikanten, “De samenleving dienen met superieure kwaliteit” is de missie van Bridgestone en uit zich in het bedienen van haar klanten wereldwijd met superieure performance banden. Ze zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige banden zonder in te boeten op rijcomfort, meer dan een eeuw.

Een Japanse kampioen, Bridgestone luidde een nieuw tijdperk in de autosport-industrie. In dienst van de superieure engineering en ambachtelijke uit de sportindustrie, hebben ze de beste kwaliteit banden die je ooit zou vinden in de markt ontwikkeld. Wij, bij BandenProf Huizen, bevoorraden het breedste gamma van Bridgestone autobanden in Huizen.

Onze bandenspecialisten hebben een aantal van de beste banden voor u uitgekozen-

1. Turanza T001

De Turanza T001 Deze banden hebben een superieur karkas ontwerp dat comfort, duurzaamheid en veiligheid biedt. Bovendien, het geavanceerde loopvlak patroon, brede groeven voor waterafvoer tegen quaplanning met een optimale veiligheid op nat wegdek. Schouderblokken met zijdelingse en longitudinale hoge stijfheid voor maximale remkracht en uitstekende bestuurbaarheid zijn ook bijzondere kenmerken.

Andere bekende leden van de Turanza familie zijn de ER33 en de T001 RFT. Wij verkopen al deze Bridgestone banden online via onze officiële website. Bridgestone merkt op dat deze banden 15% meer brandstof besparen dan haar concurrenten.

2. Potenza S001

De innovatieve opbouw samen met asymmetrische loopvlak ontwerp brengt de Potenza S001 in nieuwe hoogten van prestaties en rijvaardigheid. Dit biedt een indrukwekkend Stuur vermogen en precieze afhandeling van een sport-achtige sfeer. Bovendien biedt deze band responsiviteit en stabiliteit bij hogere snelheden.

BandenProf Huizen raadt u aan deze high-performance band deze zomer in Huizen te kopen voor een rustige, vlotte rit. De Potenza S001 sport heeft stijve, hoge schouder blokken die uitstekende grip bij het hanteren van hoeken en remmen biedt. Zijn brede groeven verspreiden snel water daardoor verhinderend aquaplaning. Bovendien minimaliseert de geavanceerde lug-groef constructie de rolweerstand waardoor de brandstofefficiëntie wordt bereikt.

Samen met Potenza S001, kunt u ook kiezen voor-

  • Potenza RE0510A II RFT
  • Potenza S001L RFT

Deze Bridgestone autobanden in Huizen bieden de hoogste prioriteit voor luxe sportwagen en suv's.

3. ECOPIA EP150

ECOPIA EP150, bekroond met de beste energie-efficiënte band in 2018, respecteert het milieu zonder enig compromis over veiligheid en rijplezier.De 3D-aansluiting ribben blokontwerp, deze band heeft een betere grip en verbeterdebehandeling in natte of droge omstandigheden. Ontworpen in een convex adaptief contactblok, het bevordert ruisonderdrukking biedt u een ontspannen, comfortabel rijden elke keer.

Waarom ons?

BandenProf Huizen verkoopt slechts 100% authentieke Bridgestone autobanden in Huizen. Hun jarenlange ervaring als bandenspecialist maken ze een van de gewilde garages in het land. Ze bieden ook bandenreparatie, banden-fitting en wieluitlijning diensten.