Zoek banden 

Bridgestone

Bridgestone is een van 's werelds grootste bandenfabrikanten, “De samenleving dienen met superieure kwaliteit” is de missie van Bridgestone en uit zich in het wereldwijd bedienen van haar klanten met superieure performance banden. Ze zijn al meer dan een eeuw gespecialiseerd in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige banden zonder in te boeten op rijcomfort, veiligheid et cetera.

Een Japanse kampioen, Bridgestone luidde een nieuw tijdperk in de autosport-industrie. In dienst van de superieure engineering en het ambachtelijke uit de sportindustrie, hebben ze de beste kwaliteit banden die je ooit in de markt kunt vinden ontwikkeld. Wij, BandenProf Huizen, leveren het breedste gamma van Bridgestone autobanden in Huizen.

Onze bedrijfsleider heeft een aantal van de beste banden voor u uitgekozen-

Turanza T001

De Turanza T001. Deze banden hebben een superieur karkas ontwerp dat comfort, duurzaamheid en veiligheid biedt. Bovendien biedt deze band met het geavanceerde loopvlakpatroon, brede groeven voor waterafvoer tegen aquaplaning met een optimale veiligheid op nat wegdek. Schouderblokken met zijdelingse en longitudinale hoge stijfheid voor maximale remkracht en uitstekende bestuurbaarheid zijn ook bijzondere kenmerken.

Andere bekende leden van de Turanza familie zijn de ER33 en de T001 RFT. Wij verkopen al deze Bridgestone banden online via onze officiële website. Bridgestone merkt op dat deze banden 15% meer brandstof besparen dan haar concurrenten.

Potenza S001

De innovatieve opbouw samen met asymmetrische loopvlak ontwerp brengt de Potenza S001 in nieuwe hoogten van prestaties en rijvaardigheid. Dit biedt een indrukwekkend stuurvermogen en precieze afhandeling van een sport-achtige sfeer. Bovendien biedt deze band responsiviteit en stabiliteit bij hogere snelheden.

BandenProf Huizen raadt u aan deze high-performance band deze zomer in Huizen te kopen voor ontspannen veilig autorijden. De Potenza S001 sport heeft stijve, hoge schouderblokken die uitstekende grip bij het nemen van scherpe bochten en remmen biedt. Zijn brede groeven verspreiden snel water waardoor aquaplaning voorkomen wordt. Bovendien minimaliseert de geavanceerde lug-groef constructie de rolweerstand waardoor de beste brandstofefficiëntie wordt bereikt.

Samen met Potenza S001, kunt u ook kiezen voor-

Potenza RE0510A II RFTof de Potenza S001L RFT

Deze Bridgestone autobanden bij BandenProf in Huizen bieden de hoogste prioriteit voor luxe sportwagen en SUV’s.

ECOPIA EP150

ECOPIA EP150, bekroond met het label beste energie-efficiënte band in 2018, respecteert het milieu zonder enig compromis in veiligheid en rijplezier. Met het 3D-aansluiting ribben blokontwerp heeft deze band een betere grip en verbeterde handeling in natte of droge omstandigheden. Ontworpen met een convex adaptief contactblok, bevordert dit de ruisonderdrukking en biedt deze band u elke keer een ontspannen, comfortabel rijgedrag.

Waarom BandenProf?

BandenProf Huizen verkoopt slechts 100% authentieke Bridgestone autobanden in Huizen. Onze jarenlange ervaring als bandenspecialist maakt ons tot één van de beste specialisten in het land. Bij BandenProf Huizen koop je eenvoudig je nieuwe Bridgestone banden online. U vult uw bandenmaat in en ziet direct welke Bridgestone banden wij beschikbaar hebben voor uw auto. Heeft u toch nog vragen? Kom bij ons langs of bel ons voor een goed advies