Banden Opslag

Het extreme weer van Holland garandeert het gebruik van verschillende soorten banden voor verschillende seizoenen. Het geeft aanleiding tot een uniek probleem, dat van het opslaan van een extra set van banden het hele jaar door. Als ur garage ruimte is onvoldoende voor dat, we raden onze banden opslagfaciliteit.

Met Bandenprof huizen in de stad hoeft banden opslag in huizen geen reden tot bezorgdheid meer te zijn. Wij bieden uitgebreide banden opslagdiensten met bijzondere nadruk op het behoud van de structurele en kwalitatieve integriteit van de banden.

Wat we dekken in onze service

Het opslaan van banden voor eenn langere periode is niet zo eenvoudig als het klinkt.LaeremansEAVINGze in een obscure hoekkan ze draaienongeschiktvoor toekomstig gebruik. Er zijn veel dingen die je nodig hebt om rekening te houden voor banden opslag in Bandenprof huizen:

  • De banden moeten worden opgeslagen uit de buurt van direct zonlicht of een andere bron van warmte.
  • Ze moeten ook weg van elke vloeistof, zoals vet, olie of water.
  • Idealiter moeten ze verticaal worden opgeslagen op een rek.
  • Stapelen wordt niet aanbevolen.
  • Zij moeten worden opgeblazen om de juiste fabrikant aanbevolen inflatiedruk voor opslag.

Dit zijn enkele factoren waarmee we rekening houden voor het opslaan van banden in huizen. Wees gerust uw banden zal worden in dezelfde staat als je ze verliet als je komt om ze te halen na het seizoen.

Overigens, we voeren ook een nauwkeurige montage van de bandenservice moet u ze nodig hebben om professioneel worden gemonteerd op uw auto. Als er lekken of puncties, kunnen we zorgen dat ook.

Kenmerken van onze garage voor banden opslag in huizen

Ongeacht uw banden grootte of opslag eisen, hebben we voldoende middelen om het te behandelen. Wij maken gebruik van toonaangevende apparatuur en Setup om banden op te slaan. Enkele van onze specialisaties zijn:

  • HI280 rekken
  • Longspan rekken
  • P90 band rack rekken
  • Opslagruimte voor mobiele banden

Al deze opslagfaciliteiten zorgen ervoor dat uw banden gedurende langere tijd in topvorm blijven.We reinigen de banden ook grondig voor en na de opslag.Indien nodig, voeren we wiel balanceren en wieluitlijning terwijl MountING de banden terug naar uw auto.

Afscheid te nemen van al uw opslag ellende

Breng uw reserve banden gewoon naar Bandenprof huizen en laat de opslag in handen.We zullen ze opslaan zoals ze geacht worden, zodat er geen kwaliteitsverlies van uw banden ontstaat.

Haast! Bel ons vandaag nog.