Banden Opslag

Het extreme weer in Nederland maakt het gebruik van verschillende soorten banden voor verschillende seizoenen noodzakelijk. Het geeft aanleiding tot een uniek probleem, namelijk dat van het opslaan van een extra set banden door het gehele jaar heen. Als u geen ruimte heeft in uw garage, schuur etc. dan kunnen wij de banden voor uw opslaan in ons BandenHotel.

Met BandenProf Huizen hoeft bandenopslag in de regio Huizen, Amsterdam geen reden tot bezorgdheid meer te zijn. Wij bieden uitgebreide banden opslagmogelijkheden met bijzondere nadruk op het behoud van de kwaliteit van de banden.

Wat houdt onze service in?

Het opslaan van banden voor een langere periode is niet zo eenvoudig als het lijkt. Verkeerde opslag heeft tot gevolg dat ze ongeschikt worden voor toekomstig gebruik. Er is expertise nodig om rekening mee te houden voor bandenopslag door BandenProf Huizen:

·     De banden moeten worden opgeslagen uit de buurt van direct zonlicht of een andere bron van warmte.

·     Ze mogen niet in aanraking komen met vloeistoffen, zoals vet, olie of water.

·     Idealiter moeten ze verticaal worden opgeslagen op een rek.

·     Zij moeten worden opgepomt tot de juiste aanbevolen bandenspanning voor opslag.

·     Zij zijn goed verzekerd.

Dit zijn enkele factoren waarmee we rekening houden voor het opslaan van banden. U kunt er gerust op zijn dat uw banden in dezelfde staat als u ze achterliet weer uit de bandenopslag komen na het seizoen. 

Overigens zorgen wij ook voor een nauwkeurige montage. Wij monteren uw banden en/of wielen professioneel met inachtneming van de juiste bandenspanning, eventueel balanceren en monteren uw wielen met het juiste aanhaalmoment. Wij letten bij montage ook op eventuele lekkage’s en beschadigingen.

Kenmerken van onze bandenopslag in Huizen

Ongeacht uw bandengrootte of opslag eisen, wij hebben voldoende middelen om het uit te voeren. Enkele van onze specialisaties zijn: Droge opslag, koel en wind en water dicht en geen invloed van ozonstraling.

Deze opslagfaciliteiten zorgen ervoor dat uw banden gedurende lange tijd in topvorm blijven.

Afscheid nemen van al uw opslag ellende.

Breng uw banden gewoon naar BandenProf Huizen en laat de opslag aan ons over. We zullen uw banden op de beste manier opslaan, zodat er geen kwaliteitsverlies van uw banden ontstaat. Haast! Bel ons vandaag nog 035-5266558