Zomer Banden

Hoewel het leuk is om te rijden onder zomerse omstandigheden, is het warmer weer en de hoge temperatuur niet het beste klimaat voor uw autobanden als u niet goed voorbereid op pad gaat. Met zomerbanden in Huizen zorgt u voor veiligheid voor uzelf en voor degenen die met u meerijden. BandenProf Huizen, uw One-stop oplossing voor alle abanden benodigdheden, biedt een breed scala aan zomerbanden.

Voordelen van montage zomerbanden

Zomerbanden zijn het meest geschikt voor het rijden tijdens de maanden tussen april en september. Zomerbanden komen het best tot hun recht bij normale Nederlandse weersomstandigheden in Huizen, droog weer en temperaturen boven de 7 ºC

De volgende zijn de belangrijkste kenmerken van Zomer banden-

 • Harder loopvlak compound

Het loopvlak van een zomer band bestaat uit materialen die het duurzaam maken en bestand zijn tegen erosie. Een mindere percentage van natuurlijke rubber en een hogere hoeveelheid synthetische polymeren is de reden achter deze. Het rubber van een zomerband vervormt moeilijk bij een temperatuur onder de 7 ºC

Meer contact met het wegdek

Zomer banden karkas met een uniek loopvlak ontwerp dat de contact tussen de weg en het band oppervlak verhoogt. Vandaar, ze leveren hoge grip en korter remweg.

 • Voorkom aquaplaning

Uniek ontworpen groeven in deze banden helpen om het water uit de buurt van het banden oppervlak in een snel tempo te verspreiden. Aquaplaning treedt op wanneer een laag water vormt tussen de band en het wegdek. Het veroorzaakt een plotseling verlies van grip, dit kan gevaarlijk zijn en leiden tot verlies van controle over de auto. Het kan leiden tot ongevallen; ten koste van alles moet je voorkomen dat er aquaplaning kan ontstaan. De banden gekocht in Huizen, zorgt voor uw veiligheid op natte en gladde wegen.

Best verkopende zomerbanden

Bij BandenProf Huizen verkopen wij alle modellen van zomerbanden van diverse internationaal merken. Hier zijn een paar voorbeelden-

Goodyear Eagle F1 asymmetrische 2

 • ActiveBraking technologie verhoogt het banden contact met het wegdek. Als gevolg daarvan, rem afstand vermindert aanzienlijk.
 • Volgens Goodyear, Eagle F1 asymmetrische heeft een 3 meter kortere remweg om te stoppen op natte wegen in vergelijking met andere banden in dezelfde categorie.
 • De stijve karkas structuur van de band staat garant voor hoge snelheids en besturing precisie.

Kumho Ecsta Le sport KU39

 • Door de aanwezigheid van interne dubbele stalen versterkte banden kunnen deze banden een stabiele stuur effect hebben.
 • Ideaal voor mid-class voertuigen en zijn betaalbaar.
 • Presteert Excelent op zowel droge als natte omstandigheden als gevolg van het gebruik van geavanceerde hars verbindingen. Zo is het een ideale keuze voor de zomer autobanden in Huizen voor het behoud van veilige wegligging.

Falken ZIEX ZE914 ECORUN

 • Speciale ECORUN compound verdeelt deze banden met lage rollen weerstand die helpt bij brandstof besparing.
 • Asymmetrische loopvlak patroons effectief verwijderen van het water uit de buurt van de band en het oppervlak.
 • Een laag geluidsniveau en comfort kenmerken deze band, waardoor ze een geweldige optie zijn voor zomer autobanden in Huizen.

Beste zomerbanden bij BandenProf Huizen

In onze vestiging in Huizen kunt u nu kiezen uit een breed scala aan zomerbanden. Wij hebben op voorraad banden van alle merken en alle prijsklasses. Zelfs premium merken zoals Continental en Michelin.

Dus, Bezoek ons vandaag.