Autobanden

Zonder een goede set autobanden, is het onmogelijk om een voertuig soepel te laten rijden. Bij bandenspecialist BandenProf Huizen, krijgt u de beste informatie als het gaat om de juiste banden en banden prijs voor uw auto. U als Automobilist koopt een auto die een specifieke bandenmaat en vaak nog eens een fabrieks norm heeft. Wanneer u banden vervangt dan dient de vervanging dezelfde norm te hebben. BandenProf Huizen kijkt altijd welke band er bij u auto past en verkopen alle soorten autobanden in Huizen tegen de beste prijs.

Autobanden zijn in vele maten, soorten en merken beschikbaar in de markt van vandaag. Daarom is het gemakkelijk om in verwarring te raken en niet de juiste keuze te kunnen maken. Voeg de sterk wisselende prijzen van autobanden er aan toe en de keuze wordt nog moeilijker.

Experts in onze vestiging bieden waardevolle aanbevelingen die klanten helpen de beste prestaties uit hun auto te halen.

Verschillende types autobanden die wij verkopen

Autobanden variëren in doel en gebruik en specialiteit, dus het kiezen van de juiste in autoband als het gaat om economie afschrijving, prestaties en veiligheid is van vitaal belang. Wij verkopen A merken en goedkope autobanden in Huizen allemaal voorzien van een EU Bandenlabel.

  • Zomerbanden

Met een hardloop vlak en smalle schouderhoogte, zijn de zomer banden ontworpen om beter te werken bij temperaturen boven 7 °c. Het groefontwerp in deze banden maximaliseert het contact met het wegdek. Gespecialiseerde kanalen in het loopvlak ontwerp helpen bij het verwijderen van water en modder tijdens de regen. Nokian Powerproof is een populaire model in deze categorie.

  • Winter banden

Bestaande uit een zachtere loopvlak, die verhardt en krimpt bij temperaturen onder de 7 °c, zijn dit ideale autobanden in Huizen om u tijdens de winter veilig te houden. Winter wegen zijn vol van gevaren in de vorm van sneeuw, ijzel en mist. Hierdoor heeft u kans op verlies van grip en tractie. Winterbanden, met diepe groeven en agressieve loopvlak patroon ontwerp, houden tractie in zelfs de koudste omstandigheden. Continental CONTIWINTERCONTACT TS850 is een top-verkoop winterband bij BandenProf Huizen.

  • All-Season banden

De combinatie van de kenmerken van winter -en zomerbanden, All-Seasons zijn ontworpen om betrouwbare prestaties te leveren in alle weersomstandigheden. Het meest geschikt voor mildere winters, het hele seizoen door ook waardig in de zomers leveren All Season banden voldoende prestaties. De meeste All Season banden zijn beschikbaar in Huizen als u een economisch verantwoordelijke keuze wilt maken.

Economische efficiënte banden

Deze banden bestaan uit een gemodificeerd loopvlak dat de rolweerstand aanzienlijk verlaagt en helpt bij het brandstofverbruik. Ook rijden met deze banden resulteert in een mindere hoeveelheid CO2emissies.

Bezoek uw bandenspecialist voor alle soorten banden

Bij Bandenprof Huizen verkopen wij banden van alle topmerken zoals Nokian, Bridgestone, Continental ,Michelin en Pirelli. Wij verkopen ook budget banden van het merk Ovation met een EU Label.

Dus bezoek ons als je nieuwe autobanden nodig hebt in Huizen.