Banden Wissel

Banden Wisselen is een van de vele noodzakelijke kwaden van het bezitten van een auto. Ongeacht hoe zorgvuldig u rijdt, de banden moeten periodiek worden vervangen. Als u op de markt bent om nieuwe banden te kopen in huizen, kijk dan voor de volgende aspecten:

  • Bandenmaat: elke automerk en model heeft een specifieke grootte dat het compatibel is met.
  • EU banden label: banden zijn gemarkeerd op basis van 3 kritieke parameters, namelijk natte grip, rolweerstand en geluidsemissie.
  • Type band: standaard of run plat.

Of u gewoon vragen om hulp van onze experts bij Bandenprof huizen die hun best doen om een passende set banden voor u te selecteren.

Banden wisselen is een noodzaak

Er zijn vele situaties die de behoefte aan veranderende autobanden huizen, Amsterdam kunnen rechtvaardigen.

  • Natuurlijke leeftijd: banden hebben een houdbaarheid van ongeveer 3-5 jaar. Als u met uiterste voorzichtigheid rijdt en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen neemt, u het kunnen uitrekken een paar meer jaren. Na dat, moet u hen veranderen aangezien zij niet meer veilig zullen zijn te drijven.
  • Diepgaande diepte: de Britse wet stelt een minimale loop diepte van 1,6 mm over de omtrek van alle vier banden in stand. Auto-experts raden echter aan om banden te wisselen zodra de diepte van het loopvlak onder 3mm daalt.
  • Perforaties: terwijl sommige lekken zijn te repareren, een meerderheid van hen niet. De BS AU 159 bepaalt onder welke omstandigheden u een lekke band repareren. Zo kan elke schade buiten het centrale 3/4e loopvlak niet gerepareerd worden. Hetzelfde geldt voor eventuele schade meer dan 6mm in diameter.
  • Verandering van het seizoen: in landen als Nederland verschillen de verkeersomstandigheden enorm tussen de seizoenen. Zomerbanden zijn voor de wintermaanden een grove inadequate en omgekeerd. U moet de banden per seizoen ruilen voor de beste prestaties van uw auto.

Banden wisselen is een noodzaak

Wanneer u de behoefte voelt om banden te wisselen huizen, Amsterdam, bezoek Bandenprof huizen om te kiezen uit een massieve collectie banden. Vertel ons uw eisen en rijgedrag, en we zullen blij zijn om uit te kiezen van de beste banden voor je.

Kom langs op onze garage op elke weekdag voor 17.00 uur.