Alle Seizoen Banden

Voor automobilisten die geen winterbanden wilt aanschaffen. Maar waar hun zomerbanden aan vervanging toe zijn. Experts advisieren All Season banden aan. Voor degenen, die alleen in Nederland rijden niet op wintersport gaan en niet afhankelijk zijn van hun auto. Maar veel automobilisten benaderen BandenProf Huizen voor de oplossing om door de mildere winters te komen.

Waarom Alle Season banden?

  1. All Season combineren de kenmerken van winter-en zomerbanden. Door dit te doen, bieden zij prestatiekenmerken van beide soorten.
  2. Deze banden zijn in staat om aquaplaning fatsoenlijk te voorkomen. Dus, met een set van kwaliteit Alle Season banden gekocht in Huizen, zorgt u ervoor dat uw veiligheid in natte weg omstandigheden gewaarborgt is.
  3. All Season banden zijn samengesteld uit een loopvlak dat in de winter temperaturen onder de 7 °c voldoende zacht blijft. In de zomers, wanneer het asfalt opwarmt, kunnen deze banden schade als gevolg van de hoge warmte aan .

Bovendien, de meeste All Season banden zijn vervaardigd uit economische omstandigheden in het achterhoofd. Verlaagd loopvlak slijtage en lage rolweerstand zijn enkele van de gemeenschappelijke kenmerken van All Season banden.

Wij verkopen het hele seizoen All Season banden van diverse merken

Klanten van BandenProf Huizen komen terug vanwege de uitstekende product aanbevelingen. Onze bandenspecialisten bekijken al uw wensen zoals budget en gewenste prestatieniveau alvorens een band model aan te bevelen.

Hier zijn enkele banden modellen beschikbaar in onze vestiging

Goodyear vector 4Seasons gen-2

  • Het profiel van de band bestaat uit Smarttred technologie. De unieke compositie combineert een hoge gematigde en lage-temperatuur grip Booster samen met een standaard samengestelde weekmaker.
  • Hydrodynamische groeven voor betere bescherming tegen aquaplanning op natte en gladde wegen.
  • Stabiel loopvlak met zelfversterkende lamellen. Voor uitstekende prestaties over de volledige levensduur.
  • De high-density 3D lamellen in deze banden stellen hen in staat om een behoorlijke hoeveelheid tractie in sneeuw en ijs te behouden. Voor automobilisten op zoek naar een hoog presterende All Season banden in Huizen is dit een ideale keuze.

Bridgestone Weather control A005

  • Voorzien van een EU-label van A voor natte grip. Een EU rating van A duidt erop dat deze banden de beste natte grip hebben. Dus, voor het rijden in natte omstandigheden, zijn dit een grote keuze van All Season autobanden in Huizen.
  • Optimaal samengestelde loopvlak resulteert in een laag profiel slijtage tarief en een lange levensduur.

Koop banden bij ons

Bij BandenProf Huizen bieden wij de beste prijzen voor All Season banden. Bezoek onze vestiging vandaag. Boek een afspraak of kom vrijblijvend langs.