Over BandenProf Huizen

BandenProf Huizen is al 40 jaar de beste bandenservice in het Gooi, en ver daarbuiten. Als onafhankelijke bandenspecialist voorzien wij vanuit onze vestiging in Huizen vele bedrijven en consumenten van de beste service en proberen wij, door middel van vakmanschap en vakkundig advies, uw bandenkosten zo laag mogelijk te houden. De superieure kwaliteit van onze producten, diensten en klantvriendelijke tarieven is datgene waar wij voor staan.

Wij zijn begonnen als een kleine vestiging, en door de jaren heen hebben we niet alleen onze portefeuille, maar ook het gebied van onze dienstverlening uitgebreid. We zijn nu niet alleen de beste bandenleverancier in deze regio, maar ook een kwaliteit autoservice leverancier.

Banden en merken

Eerst en vooral zijn we banden en wielenspecialist en leverancier van autobanden in Huizen. Onze banden collectie omvat alles, van goedkope budget banden tot top-of-the-line Eerste Montage producten.

Wij begrijpen dat u als u eigenaar, het beste wilt voor uw auto. Wij kunnen hem optimaal onderhouden!

Dat is de reden dat we een breed scala van merkbanden voorradig hebben in onze vestiging. Hier zijn enkele van de wereldberoemde merken die u zult vinden op onze vestiging.

Michelin, Nokian, Bridgestone, Goodyear, Vredestein, Pirelli, Continental

Banden per categorie

Wij hebben vrijwel alle soorten banden op voorraad, variërend van zomerbanden tot winter en 4-seizoenen varianten. We hebben ook een enorme collectie van 4x4 en run-flat banden voor klanten die alleen het beste product willen. Al onze banden voldoen aan strikte industrie normen en EU-banden labels.

Bel of kom direct langs bij onze vesting in Huizen en kunnen wij u onze voorraad banden laten zien. U zult niet teleurgesteld worden.

Bandenservice

Als een professionele bandenspecialist met jarenlange ervaring begrijpen we dat het kopen van een set goede banden alleen niet genoeg is. Er zijn een heleboel andere diensten die ervoor zorgen dat uw nieuwe banden een optimale prestaties kunnen leveren.

BandenProf Huizen is gespecialiseerd in deze diensten. We hebben een team van professionele bandenspecialisten die de volgende banden-gerelateerde diensten kunnen uitvoeren met absoluut gemak & precisie.

• Wieluitlijning,

• Balanceren van wielen,

• Bandreparaties,

• Bandenspanning controleren

Autoservice

Zoals eerder vermeld, zijn wij een uitgebreide Autobanden en wielen ervice in Huizen. Wij voeren essentiële diensten uit zoals zomer en winter checks. Kortom, wij zorgen er altijd voor dat uw auto in de best mogelijke conditie de weg op gaat.

Wij staan voor u klaar; Waarom wachten?

Breng uw auto naar BandenProf Huizen voor de beste service en kwaliteitsonderdelen. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Zaterdag werken wij alleen op afspraak.